Webinar "Omgaan met werkdruk en werkstress in Corona-tijd"

Schrijf u nu in!

Je gegevens

Inschrijven voor

Bekijk webinar

Omgaan met werkdruk en werkstress in Corona-tijd

Dit hands-on webinar is speciaal voor de fysiotherapeut: hoe gaat u om met werkdruk en werkstress? En hoe blijft u gezond in COVID-tijden?

In samenwerking met KNGF organiseren Avéro Achmea en VvAA dit webinar voor de fysiotherapeuten.

​Programma
Specialist Cor van der Donk gaat samen met u, als kijker, in op de vraag hoe u een gezonde werk-privé balans creëert. Coach en trainer Annette van Ginkel geeft u concrete handvatten om goed om te gaan met toenemende werkdruk en om stress te voorkomen. 
 
Heeft u vragen? Gebruikt u hiervoor dan de mogelijkheid om deze te stellen aan de rechterkant in uw scherm. Omdat dit geen live uitzending betreft, kunnen wij niet direct reageren op uw vraag. Wij doen uiteraard onze uiterste best om z.s.m. op uw vraag te reageren.

Werkgever?
Bent u werkgever? Dan wijzen wij u graag op het webinar op 23 september a.s. In dat webinar behandelen we ook specifieke vraagstukken over hoe u het beste voor uw medewerkers zorgt. Schrijft u zich dan hier nu in.
Presentatie door
Annette van Ginkel, VvAA
Cor van der Donk, Schola

Gespreksleider
​Michel Fortman, VvAA

Duur
60 minuten

U kunt het webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon.

Ook kunt u vragen stellen tijdens dit webinar. U ziet de mogelijkheid hiervoor aan de rechterkant in uw scherm. Omdat dit geen live uitzending betreft, kunnen wij niet direct reageren op uw vraag. Wij doen uiteraard onze uiterste best om z.s.m. op uw vraag te reageren.

Deel dit webinar